Produsele smarTrike sunt concepute pentru a fi intuitive și ușor de utilizat. Concepute până la ultimul detaliu al confortului copilului și al părinților, produsele smarTrike oferă un partener de copilărie avansat și elegant atât pentru dvs., cât și pentru copilul dumneavoastră. Atunci nu este surprinzător faptul că de aproape un deceniu, smarTrike câștigă din nou și din nou fiecare premiu din industrie.

Red Dot Design Award:

"Red Dot este premiul pentru o calitate ridicată a designului. Juriul internațional acordă acest sigiliu de calitate căutat doar produselor care prezintă un design remarcabil."

Premiile Tillywig:

„În fiecare an, Programul Tillywig Awards oferă consumatorilor, comercianților cu amănuntul și mass-media informații despre cele mai bune produse pentru copii, produse pentru copii și părinți și produse educaționale disponibile pe piața actuală.”

Parents Choice Awards:

"The Parents 'Choice Awards este cel mai vechi și mai respectat program nonprofit al națiunii, creat pentru a recunoaște media și jucăriile pentru copii de calitate. Onorează cel mai bun material pentru copii: cărți, jucării, muzică și povestiri, reviste, software, jocuri video , televiziune, site-uri web și aplicații mobile. "

Premiile Mom's Choice:

"The Mom's Choice Awards (MCA) evaluează produsele și serviciile create pentru copii, familii și educatori. Programul este recunoscut la nivel global pentru stabilirea reperului de excelență în mass-media, produse și servicii pentru familie."

Iubit de copii:

"„Cu fiecare produs testat și votat de copii, Loved by Children Awards este unul dintre cele mai mari și mai de încredere programe de premii pentru creșterea copilului din întreaga lume.”

Dr. Toy:

"Premiul American Dr. Toy este acordat oricărei jucării care demonstrează o valoare educațională extrem de ridicată, indiferent de țară. Părinții din întreaga lume folosesc Premiul Dr. Toy ca punct de reper pentru calitate."